Megfenyegették az izraeli színésznőt: Megcsinálod vagy tönkreteszem a karriered!

2021.05.19.

Hosszú évek óta találgatták és most végre kiderült, tényleg megfenyegette Az igazsága ligája című DC szuperhősfilm rendezője 2016-ban  Gal Gadot-ot. Joss Whendon a Batmant, Supermant és Aquamant is felvonultató film forgatásán a Wonder Womant alakító 36 éves színésznőhöz többször is minősíthetetlen hangnemben szólt, amiről eddig csak a nevük elhallgatását kérő stábtagok mertek nyilatkozni néhány amerikai filmes oldalnak. Az izraeli színésznő eddig elegánsan kerülte a választ a kérdésre, ám végül az izraeli Mako/N12-nek adott interjújában szűkszavúan, de megerősített a hírt.

Imdb.com

– Azt mondta Josh, hogy ha nem csinálok meg valamit, amit akar, akkor gyötrelmessé teszi a karrierem -nyilatkozta a bátor színésznő.

A sztárnak nem csak Whedon miatt fájhat a feje, ugyanis ő lesz az egyik főszereplője a Halál a Níluson című Agatha Christie regény legújabb filmes feldolgozásának Armie Hammer oldalán. Mint ismert, a 34 éves színészt az utóbbi évben több nő vádolta meg szexuális erőszakkal, zaklatással és kannibalizmussal is. A filmet gyártó Disney 2022-re tolta el a krimi bemutatóját, remélve, hogy addig lecsitulnak a kedélyek a színész körül. Sokan azonban arra tippelnek, hogy a bukás elkerülése érdekében újraforgatják a színész jelenetit, ami viszont rengeteg pluszköltséget jelentene a produkciónak, ugyanis Hammer abszolút főszereplője a furmányos történetnek.

Wikipédia

-Nagyon bonyolult helyzet. Az igazság, hogy ha valaki ilyen szörnyű dolgot tesz, annak meg kell fizetnie a tettei árát és vállalnia kell értük a felelősséget – mondta Gadot, aki hozzátette; egyelőre fogalma sincs mi lesz a film sorsa.