Ez a fiatalember lesz az ifjú Steven Spielberg

2021.06.13.

Heteken belül megkezdődik a forgatása Steven Speilberg legújabb filmjének. A 74 éves zsidó származású rendező saját gyerek-és fiatalkori élményeit dolgozza fel a The Fabelmans című filmben. Mint ismeretes, az Oscar-díjas direktor ősei Oroszországból vándoroltak az Egyesült Államokba. A kis Steven gyerekként sokat utazott koncertzongorista édesanyjával és mérnök édesapjával, ugyanis a család Haddon Townshipben, New Jersey-ben, Phoenix-ben, Arizonában, és Saratogában is élt.

Forrás: Wikipédia

A történetről még nincsenek pontos hírek, de pár színészt már bejelentettek. Spielberg édesanyját a négyszeres Oscar-jelölt Michelle Williams alakítja, édesapját a Vérző olajból ismert Paul Dano. A filmben még szerepet kapott a komikus Seth Rogen is, aki Spielberg kedvenc nagybácsiját kelti életre. Az igazán izgalmas kérdés azonban az; vajon ki alakítja a legendás rendezőt fiatalon?

Forrás: Wikipédia

Az imdb.com információ szerint a szerepet Gabriel LaBelle kapta. A fiatalember szinte teljesen ismeretlen az álomgyárban, ugyanis ez lesz a nyolcadik filmszerepe és az első főszerepe. A magyar nézők a 2018-as Predator- A ragadozó horrorból ismerhetik, ahol EJ-t alakította. Gabriel a színészet mellett gyakran modellkedik.

Forrás: imdb.com

A filmet a szintén zsidó származású Tony Kushner írja és a tervek szerint jövőre mutatják be. Spielberg mindeközben a West Side Story utómunkálatain is dolgozik, ugyanis a legendás musical remakeje idén karácsonykor kerül a mozikba.