Végre itt a nyár! Megindult a jelentkezés a Kiskunhalasi Zsidó Nyári Táborra

Szerző: ZSIMA
2022.05.24.

A hatalmas sikerre való tekintettel idén ismét a gyerekeké és a családoké lesz a főszerep Kiskunhalason, ugyanis július 3-10. között újra megnyitja kapuit a Kiskunhalasi Zsidó Nyári Tábor.

A táborba a zsidó közösséghez tartozás szempontjából elkötelezett vagy nyitott gyerekeket, felnőtteket, családokat várnak a szervezők, ahol sok-sok programmal varázsolják érdekessé és hasznossá a tábori időt. A tábort életre hívó fő gondolat éppen azért született, hogy legyen egy hely, ahol önállóan a gyermekek, vagy családok tartalmasan együtt tölthetnek feledhetetlen napokat, intenzíven megélhessék zsidóságukat; informális oktatás keretén belül, szakképzett madrichok segítségével, peulákon tanulhassanak zsidóságukról.  Mindeközben a felnőttek se unatkoznak, hitéletük megélése mellett aktívan és passzívan is pihenhetnek és új barátságokat köthetnek.

Programízelítő: peulák, kirándulás, strand, tábortűz, tánc, kézművesség, arcfestés, éjszakai bátorságpróba, kincskeresés, logikai játékok, sport, Ki mit tud?, zsinagógai program, stb.

Vannak visszatérő családok, összeszokott társaságok, de minden évben feltűnnek új gyerekek, aminek nagyon örülnek a tábor szervezői. Sok család ide szervezi a gyermeke bár/bát micvóját. Különleges élmény, hiszen baráti, családias környezetben élhetik meg életük és zsidóságuk egyik fontos állomását a fiatalok.

Részvételi díj: 15.000Ft/fő, mely tartalmazza a tábor teljes költségét (szállás, teljes ellátás, belépők, stb.)

Testvéreknek kedvezmény!

Jelentkezni IDE kattintva lehet!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Kiskunhalason!